Etusivu Esittelyssä Vihkipaikan valinta edullisesti – Kauniit ja edulliset paikat vihkimiselle

Vihkipaikan valinta edullisesti – Kauniit ja edulliset paikat vihkimiselle

by Edulliset Häät
edulliset vihkipaikat

Hetki, jolloin kaksi sydäntä yhdistyvät, on kaunis. Mutta tämä unohtumaton päivä ei tarvitse olla kallis. Monet upeat ja edulliset vihkipaikat löytyvät Suomesta.

Tunteet ja tunnelmat ovat tärkeitä vihkipaikkaa valitessa. Kuvittele itsesi ja rakkaasi seisovan kauniissa paikassa, joka ei maksa paljon.

Pienessä puutarhapaviljongissa Vaihmalan Hovissa mahtuu 50 henkilöä. Tai historiallisessa paikassa Suomenlinnassa. Myllysalissa voi viettää päivän 670€ hintaan.1

Hääpäivämme haluamme täydelliseksi, mutta budjetti on myös tärkeä. Edulliset hääpaikat eivät tarkoita kauneudesta tinkimistä. Teidän ei tarvitse uhrata unelmianne.

Studio Skaalassa mahtuu juhlimaan isompi porukka. Sinne sopii 150 henkilöä epilemään tai 100 istumaan. Päivävuokra on 980€.1 Tämä paikka tarjoaa teollisen miljöön, jossa on boheemi tunnelma.

Keskeiset ajatukset

 • Edulliset vihkipaikat eivät tarkoita vähäarvoisia kokemuksia.
 • Suomesta löytyy kauniita ja budjettiystävällisiä juhlapaikkoja.
 • Myös kaupunkimiljööt tarjoavat edullisia mutta tyylikkäitä vaihtoehtoja.
 • Luonnonläheiset hääpaikat ovat ihania ja usein edullisia.
 • Säästäväiset hääpuitte Illinoisissa voitte luoda merkityksellisen tilaisuuden ilman suurta hintaa.

Alkuperäiset mutta edulliset hääpaikat

Etsitkö edullista mutta ainutlaatuista hääpaikkaa? Suomesta löytyy monia paikkoja, jotka yhdistävät kauniit miljööt ja edulliset hinnat. Ne sopivat loistavasti budjettivihkimiseen.

Krapi / Mankeli-aitta

Kokeile Krapin historiallista tunnelmaa. Mankeli-aitta on ihana paikka juhlille, hinnat alkaen vain 410 euroa. Tarjolla on maalaisidylliä ja lämmin ilmapiiri, tekee päivästä unohtumattoman.

Suomenlinna / Myllysali

Jos haluat viettää hääpäiväsi kulttuurihistoriallisessa ympäristössä, valitse Suomenlinna. Myllysali tarjoaa tunnelmaa juhliin päivävuokralla, joka alkaa 670 eurosta. Täällä vietät ainutlaatuisen hääpäivän merimaisemassa.

Työväenmuseo Werstas / Gallerla Bertel

Jos kaipaat teollista historiaa juhliisi, mene Työväenmuseo Werstaaseen Tampereella. Galleria Bertel yhdistää teollisuushistorian ja erinomaisen juhlatilan. Vuokrahinta alkaa 500 eurosta. Voit luoda nostalginen, mutta modernin hääjuhlan budjettiystävällisesti.

Edullinen hääpaikka Helsingissä

Etsitkö ihanteellista ja samalla edullista hääpaikkaa Helsingissä? Monet halvat häätilat kaupungissa tekevät juhlasta ainutlaatuisen. Voit pitää tyylikkään ja budjettihäät. halvat häätilat

Studio Skaala

Studio Skaala esittelee boheemia tunnelmaa teollisessa ympäristössä. Se on suosittu valinta niille, jotka suunnittelevat budjettihäitä. 980€ päivävuokralla saat tyylikkään paikan hääjuhlallesi.

Ravintola Talentti

Ravintola Talentti Pitäjänmäessä tarjoaa tyylikkäät puitteet ja hyvän hinta-laatusuhteen. Se sopii erinomaisesti Helsingin hääpaikkana, kiitos sen kustannustehokkuuden ja kauniin sisustuksen.2

Ekberg Extra

Ekberg Extra on loistava vaihtoehto, jos haluaa ylellisemmän hääpaikan. Sen arvokas parkettilattia ja boulevardnäkymät tekevät tästä paikan erityisen. Päivävuokrat alkavat 890€.2

Helsingissä on paljon valinnanvaraa, esimerkiksi Studio Skaala, Ravintola Talentti ja Ekberg Extra. Nämä paikat mahdollistavat tyylikkään juhlan pitämisen budjettihäissä.3

Budjettivihkiminen maalaismaisemissa

Maalaismaisema tarjoaa upean kokemuksen budjetilla vihkimiselle. Suomesta löytyy vihkipaikkoja, jotka ovat sekä kauniita että edullisia. Kytäjän Juhlatila Hyvinkäällä voi isännöidä 100 ihmistä ja vuokra alkaa 500 eurosta1. Tämä viehättävä paikka on täydellinen pellon ja metsän keskellä. Vaihmalan Hovi Lempäälässä taas sopii pieniin, intiimeihin kesähäihin 50 vieraalle1.

Ali-Ketolan Tila Kokemäellä tarjoaa maatilatunnelmaa ja catering-palvelun, jossa käytetään luomuraaka-aineita. Vuokra on vain 150 euroa1, mikä on edullinen hinta. Suomen pelto- ja metsäalueet ovat ihastuttavia vihkipaikkoja edullisesti. Läntinen Satamavaja Vallisaaressa antaa viihtyisän tilan illalliselle 100:hengelle seisten ja 72 hengelle istuen. Vuokrahinta alkaen 750 euroa1.

Halvat häätilat Tampereella

Jos etsit Tampereelta edullisia hääpaikkoja, on valinnanvaraa paljon. Tampere tarjoaa satoja juhlatiloja, jotka sopivat hyvin pienemmällekin budjetille4. Hinnat alkavat jo 200 eurosta4. Voit löytää ainutlaatuisia saunatiloja ja loistavia bilepaikkoja4.

Näissä tiloissa on yleensä hyvä äänentoisto, sauna ja iso tanssilattia4.

Voit löytää edullisia juhlatiloja myös Tampereen ulkopuolelta, kymmenen tai kahdenkymmenen kilometrin säteellä4. Työväenmuseo Werstas ja Galleria Bertel voivat ottaa vastaan jopa 70 henkeä5. Niiden sijainti lähellä keskustaa tekee niistä hyviä vaihtoehtoja vihkipaikoiksi.

Tampereen hääpaikat

Ravintola Frenckell & Piha

Ravintola Frenckell & Piha on suosittu Tampereen hääpaikka. Se tarjoaa tilaa jopa 150 henkilölle6. Paikassa on istumapaikkoja 140 ja seisomapaikkoja 150 henkilölle6. Voit pitää suuren hääjuhlan ilman suurta budjettieroa.

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Työväenmuseo Werstas ja Galleria Bertel sopivat hyvin edullisiksi vihkipaikoiksi. Galleria Bertelissä voit pitää juhlan jopa 70 henkilölle5. Se on hyvä valinta pienemmille juhlille.

Ravintola Periscope ja Saunaravintola Kuuman yläkerta tarjoavat tiloja jopa 100-150 henkilölle5. Nämä paikat sopivat eri kokoisiin juhliin. Voit muokata niitä tarpeidesi mukaan.

Tampereella on paljon juhlatiloja. Voit hakea niitä esimerkiksi henkilömäärän tai vaikkapa esteettömyyden perusteella4. Löydät varmasti paikan, joka tekee hääpäivästäsi erityisen ja pysyy budjetissa.

Edulliset vihkipaikat

Suomessa löytyy monia edullisia vihkipaikkoja eri budjetteihin. Krapi Mankeli-aitta Tuusulassa tarjoaa tilat jopa 100 vieraalle vain 410€ päivähinnalla1. Suomenlinnan Myllysali Helsingissäpuolestaan, tarjoaa historiallisen ympäristön 670€ hintaan päivässä1.

Työväenmuseo Werstas Galleria Bertel Tampereella veloittaa tilasta 500€1. Jos haluat taloudellisen vihkipaikan, Ravintola Frenckell & Piha Tampereella on hyvä vaihtoehto. Se kustantaa vain 350€ päivältä ja mahtuu 150 henkilöä1. Monissa paikoissa saa tuoda omat tarjoilut, mikä pienentää kuluja7.

Helsingissä Kotkan Höyrypanimo Ala-aula tarjoaa tilat 350€ päivävuokralla, ja Ekberg Extra tarjoaa ylellisyyttä 890€ päivässä1. Oman ruoan tuonti on sallittua, mikä auttaa säästämään7.

Edulliset vihkipaikat mahdollistavat säästeliäät häät. Esimerkiksi Turun Vanha Raatihuone Juhlasali vuokrataan 360€ päivässä1. Lisätietoja löytyy Venuu.fi:stä.

Luonnonläheiset vihkipaikat

Luonnonläheiset vihkipaikat ovat upeat ja rauhalliset. Niissä voi viettää unohtumattoman hääjuhlan. Suomen kansallispuistoissa ja luonnonsuojelualueilla voi vihkiä ilman suuria kuluja.

Myös järvien ja meren äärellä on kauniita paikkoja häille. Tällaiset paikat tarjoavat upeat näkymät juhlien taustalle.

luonnonläheiset vihkipaikat

Vaihmalan Hovi / Puutarhapaviljonki soveltuu pieniin tilaisuuksiin, jopa 50 vieraalle1. Kytäjän Juhlatila Hyvinkäällä on valinta isommille juhlille, sataan henkeen asti8. Seutulan VPK:ssa Vantaalla voi myös juhlia sata vieraan seurassa8.

Suomenlinna / Myllysali Helsingissä on ihanteellinen paikka 85 hengen juhliin1. Porvoon Vanha Navetta kutsuu juhlimaan 120 vieraan kanssa8. Fagerlund Vantaalla tarjoaa tilaa samalle määrälle juhliajoja8.

Budjettihäät luonnossa ovat mahdollisia. Kauniit hääpaikat, kuten puistot ja rannat, ovat edullisia. Ne tarjoavat hienot puitteet juhlille. Järvenrantahäissä tai meren äärellä voi löytää täydellisen juhlapaikan edullisesti.

Rauhanaseman sali Helsingissä on loistava 60 hengen juhliin8. Traba-ravintolassa Helsinki voi juhlia 70 hengen kanssa8.

Kauniit ja edulliset vihkipaikat Suomessa

Suomen luonto on täynnä ihania paikkoja edullisiin häihin. Kytäjän Juhlatila Hyvinkäällä tarjoaa upeat näkymät vain 500€ päivähinnalla1. Täältä löytyy kaunista pelto- ja metsämaisemaa1.

Kytäjän Juhlatila

Edullisia vihkipaikkoja etsiville Kytäjän Juhlatila on loistava valinta1. Voit tuoda omat ruoat ja juomat säästääksesi lisää1. Tilaan sopii istumaan 60 ihmistä. Juhlia voi viettää myös seisten saman verran vieraita9.

Vaihmalan Hovi / Puutarhapaviljonki

Lempäälässä Vaihmalan Hovin Puutarhapaviljonki viehättää 50 hengen häät9. Se on upea valinta kauniiseen hääjuhlaan budjetilla9.

Ali-Ketolan Tila / Matin talo

Ali-Ketolan Tila Kokemäellä tarjoaa ainutlaatuisen maalaismaiseman 150€ päivävuokralla9. Heillä on kotimaisia raaka-aineita käyttävä catering9. Paikka on ihanteellinen jopa 120 vieraalle, jotka arvostavat maaseudun rauhaa7.

Kohtuuhintaiset juhlasalit kaupunkihäihin

Kohtuuhintaiset juhlasalit pääkaupunkiseudulla antavat mahdollisuuden unohtumattomiin häihin. Studio Skaala Helsingissä tarjoaa tyylikkään tilaisuuden 150 seisomaan ja 100 istumaan. Vuokra alkaa 980€:stä1. Tämä paikka on loistava, jos etsit tyylikkyyttä mutta olet budjetin rajoissa.

Juhlatalo Sointula Helsingissä voi ottaa vastaan jopa 100 vierasta. Se on yksi parhaista kustannuksiltaan järkevistä vaihtoehdoista7. Ekberg Extra taas rakentaa ylellisyyttä jopa 60 ihmiselle, alk. 890€1. Tässä yhdistyy ylellisyys ja kohtuuhintaisuus.

Pirkan Pirtin tila Pirkkalassa sopii hyvin 100 vieraan häihin7. Monipuoliset ja tyylikkäät vaihtoehdot löytyvät kaikki pääkaupunkiseudulta, budjettia unohtamatta.

Ravintola Blue Peterin Merisali Helsingissä järjestää juhlia jopa 280 vieraalle. Päivävuokra on vain 200€1. Merellinen sijainti lisää häihin romantiikkaa.

kohtuuhintaiset juhlasalit

Suomenlinna tarjoaa historiallista tunnelmaa kohtuuhintaan. Ruutikellarissa juhlii 60 vierasta, alk. 570€1. Kokemus on unohtumaton, hinnasta tinkimättä.

Kustannustehokkaat hääpaikat Suomenlinnassa

Suomenlinna tarjoaa unohtumattoman ympäristön hääjuhliin. Se on täynnä kulttuurihistoriaa. Täällä voit järjestää hääjuhlasi edullisesti. Myllysali ja Ruutikellari ovat kaksi mainittavaa paikkaa. Molemmissa on ainutlaatuiset puitteet juhlille.

Myllysali

Myllysali on täydellinen paikka Suomenlinnassa häiden viettoon. Se tarjoaa tilaa jopa 72 istujalle tai 85 seisovalle vieraalle. Päivävuokra on 670€1. Sen historialliset seinät ja holvikaaret tekevät hetkestänne erityisen.

Ruutikellari / Juhlatila

Ruutikellari on toinen upea ja edullinen vaihtoehto. Se vetää puoleensa jopa 60 henkeä, istuen tai seisten. Päivävuokra on 570€1. Ruutikellarin charmikas ympäristö lisää juhliinne vanhan ajan eleganssia. Sen ainutlaatuisuus tekee siitä loistavan paikan romanttiselle hääjuhlalle.

Monista Suomenlinnan hääpaikoista huolimatta, Myllysali ja Ruutikellari erottuvat. Niiden historiallinen arvo tekee niistä ihanteelliset. Valitsitpa kumman tahansa, Suomenlinna tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Tärkeän päivänne viettoon siellä on kaikki tarvittava.

Edulliset rantaravintolat häille

Kun mietit hääjuhlaa rannalla, löytyy kohtuuhintaisia rantaravintoloita. Näissä paikoissa yhdistyy merellinen tunnelma ja säästäväinen budjetti. Suomesta löytyy monia vaihtoehtoja, jotka toteuttavat unelmasi hääistä edullisesti. Useimmat tarjoavat A-oikeudet ja omat tarjoilut, joten sinun ei tarvitse stressata juomista ja ruoasta9.

Ravintola Blue Peter Helsingissä on yksi esimerkki. Täällä päivävuokra alkaa vain 200 eurosta. Se auttaa järjestämään hääjuhlan edullisesti, mutta et menetä upeaa näkymää merelle910. Blue Peteristä saat myös hienon merellisen ilmapiirin, mikä tekee päivästäsi ikimuistoisen.

Rantahäiden paikoissa voit valita monenlaisia tiloja. Niissä voi olla tanssilattia, lava tai baaritiski. Valitse tila juhlan kokoon ja tarpeisiin sopivaksi. Vuokrahinnat vaihtelevat 250€ ja 2000€ välillä9.

Kaiken kaikkiaan, Suomen rannikkoravintolat ovat loistava valinta. Ne tarjoavat kauneutta ja ovat kukkaroystävällisiä häille ympäri vuoden. Monet paikat ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat monenlaisia palveluita, jotka tekevät hääpäivästäsi unelmiesi mukaisen9.

Vinkkejä budjettivihkimisen suunnitteluun

Budjettivihkiminen voi olla stressitöntä ja kaunista, helpolla suunnittelulla. Valitse ensin edullinen hääpaikka, joka vastaa tarpeitasi. Esimerkiksi Vaihmalan Hovi / Puutarhapaviljonki Lempäälässä tarjoaa ihanat kesähäät pienelle porukalle1.

Mieti myös vihkimistä arkena, sillä silloin paikan vuokra on usein halvempi. Valitsemalla luonnonkauniin paikan voit säästää koristelukuluissa. Kytäjän Juhlatila Hyvinkään lähistöllä tarjoaa kauniit maisemat ja edullisen vuokran1.

Valitse hääpaikka, jossa voit tuoda omat tarjoilut. Ravintola Blue Peter Helsingissä mahdollistaa tämän edullisella päivävuokralla1. Näin säästät selvää rahaa juomissa ja ruoassa.

Suunnittele budjettihäät huolella ja käytä hyväksesi näitä vinkkejä. Monet edulliset paikat, kuten Strömfors Bed & Bistro Loviisassa, tarjoavat ainutlaatuiset puitteet7. Unelmahäät eivät aina vaadi suuria menoja.

FAQ

Mitä eroa on edullisilla ja luksusvihkipaikoilla?

Edulliset vihkipaikat ovat kauniita ja viihtyisiä. Niissä on säästäväisemmät puitteet verrattuna luksusvihkipaikkoihin. Luksuspaikat tarjoavat eksklusiivisuutta ja monipuolisia palveluita.

Onko Helsingissä hyviä, edullisia hääpaikkoja?

Kyllä on. Helsingissä on useita tyylikkäitä ja edullisia hääpaikkoja. Studio Skaala, Ravintola Talentti ja Ekberg Extra tarjoavat erilaisia tunnelmia kohtuuhinnoin.

Mitä merkittävimmät edulliset hääpaikat ovat Suomenlinnassa?

Suomenlinna on kulttuurihistoriallisesti merkittävä paikka hääjuhlille. Siellä Myllysali ja Ruutikellari ovat suosittuja. Päivävuokra alkaa 670 eurosta ja 570 eurosta.

Missä voin järjestää edulliset häät luonnonläheisessä ympäristössä?

Maalaismaisemissa ja luonnonläheisissä paikoissa voi järjestää edullisia häitä. Esimerkiksi Kytäjän Juhlatila ja Lempäälän Vaihmalan Hovin Puutarhapaviljonki ovat tällaisia paikkoja.

Onko Tampereella kustannustehokkaita häätiloja?

Kyllä, Tampere tarjoaa kustannustehokkaita häätiloja. Esimerkiksi Ravintola Frenckell & Piha ja Työväenmuseo Werstaan Galleria Bertel ovat hyviä valintoja. Päivävuokrat alkavat 350 eurosta.

Mitä vinkkejä on budjettivihkimisen suunnitteluun?

Arkivihkiminen säästää tilavuokrissa. Oman juoman ja ruoan käyttö on sallittua. Luonnonkauniit vihkipaikat eivät vaadi paljon koristeita.

Mitkä paikat ovat suosittuja edullisia vihkipaikkoja Helsingissä?

Studio Skaala, Ravintola Talentti ja Ekberg Extra ovat suosittuja Helsingissä. Ne tarjoavat tyylikkäitä paikkoja edullisesti.

Voiko vihkipaikka sijaitsee suomalaisessa luonnossa kauniiden maisemien äärellä?

Ehdottomasti! Kansallispuistot, järvet, merenrannat ja metsät tarjoavat unohtumattomat puitteet vihkimiselle. Nämä paikat ovat myös edullisia.

Mitkä ovat edulliset rantaravintolat häille?

Ravintola Blue Peter Helsingissä on esimerkki edullisesta rantaravintolasta. Se tarjoaa merellisen tunnelman ja lähiruokaa. Päivävuokra alkaa 200 eurosta.

Lähdelinkit

 1. https://blog.venuu.fi/edulliset-haatilat-suomessa/
 2. https://venuu.fi/edulliset-haatilat-helsinki
 3. https://venuu.fi/edulliset-juhlatilat-helsinki
 4. https://venuu.fi/edulliset-juhlatilat-tampere
 5. https://www.haat.fi/artikkeli/uniikki-haapaikka-haussa-katso-tampereen-parhaat-haatilat-joka-tyylille
 6. http://satumaistasatsu.blogspot.com/2020/06/top-15-juhlapaikkaa-tampereelta-ja-sen.html
 7. https://www.morsiuspari.fi/index.php/fi/haaopas/haajuhla-o/10-x-parhaat-edulliset-haapaikat
 8. https://www.haat.fi/artikkeli/kiikarissa-unelmien-haapaikka-loyda-helsingin-parhaat-haatilat-joka-tyylille
 9. https://venuu.fi/pienet-haat
 10. https://meetingpackage.com/fi/blog/top-20-unohtumattomat-juhlatilat-helsingissa

Saatat pitää myös näistä

Jätä kommentti

@2024 – Kaikki oikeudet pidätetään. Suunnitellut ja kehittänyt Edulliset Häät